U ponudi Golden Pineapple-Ananas iz Paname

Ananas uzgojen u regiji La Chorerra u Panami poznat je po svom prirodno slatkom okusu i visokoj razini Brixa; ( Veća Brix očitanja označavaju veći sadržaj šećera. U poljoprivredi i proizvodnji hrane Brix očitanja često se koriste za određivanje kada je voće ili povrće dovoljno zrelo za berbu). Ovo područje ima utvrđenu povijest kao idealno za uzgoj slatke sorte MD-2 ili Golden Pineapple zbog idealne mikro klime koja pruža izvrsnu kombinaciju prave vrste vulkanskog tla, nadmorske visine, padalina, temperature i vlažnosti. Sorta ananasa MD2 također je stekla veliku popularnost i prihvaćenost na zapadnoeuropskim tržištima tijekom proteklih godina. Njegova atraktivna žuta boja čini ga estetski ugodnijim od ostalih sorti, a donekle kvadratni oblik olakšava transport i izlaganje.

Krajnji potrošači redovito nam šalju pozitivne povratne informacije o kvaliteti naših ananasa, dok svaki investitor koji posjeti ovu farmu tvrdi da su “najbolji ananas koji je ikada probao.Članak o pregledu tržišta ananasa (Fresh Plaza, studeni 2021.) navodi u paragrafu 8 da se najkvalitetniji ananas na svijetu nalazi u Panami u mjesecima od travnja do siječnja (dakle, gotovo tijekom cijele godine!).

Ananas i ostale zdrave namirnice možete kupiti na Veletržnici i hladnjači Zagreb, Slavonska avenija bb, box 24.Samo za Vas osigurali smo najveći izbor voća i povrća po najpovoljnijim cijenama. Kontaktirati nas možete na broj: 098233429 ili e-mail: sgpromet@gmail.com ili lukicstipe59@gmail.comarhiva novosti

Naši partneri

Quaranta Frutta srl

Lagnasco, CN, Italy www.quarantafrutta.com

Diego Martinez e Hijos

S.L., Barcelona, Spain www.diegomartinez.com

F.V. Producciones Origen S.L

Barcelona, Spain

Ce.di.or. S.r.l.

Milano, Italy www.cedior.com