Ponuda limuna i limete 1.klase

U vrućim ljetnim danima limunada je savršen napitak za hidrataciju i osvježenje. Dodate li u sok od limuna i sok od limete a po želji i listiće mente uživati ćete u ovom osvježavajućem napitku. Baš kao limun, i limeta spada u citrusno voće čija konzumacija itekako doprinosi općem zdravlju.

Limeta ima tanku, glatku koru i osvježavajući kiseli sok. Niskokalorična je, a bogata vitaminima (odličan je izvor vitamina C) i mineralima (kalcij, kalij, fosfor, željezo). Limeta se osobito ističe obiljem flavonoida – snažnih antioksidansa koji djeluju protuupalno, jačaju imunitet, uravnotežuju masnoće u krvi, štite srčano žilni i dišni sustav…Stoga se osigurajte na vrijeme dovoljnim količinama limuna i limete 1. klase iz naše bogate ponude. Kupiti ih možete na Veletržnici i hladnjači Zagreb, Slavonska avenija bb, box 24.

Samo za Vas osigurali smo najveći izbor voća i povrća po najpovoljnijim cijenama.Kontaktirati nas možete na broj: 098233429 ili e-mail: sgpromet@gmail.com ili lukicstipe59@gmail.comarhiva novosti

Naši partneri

Quaranta Frutta srl

Lagnasco, CN, Italy www.quarantafrutta.com

Diego Martinez e Hijos

S.L., Barcelona, Spain www.diegomartinez.com

F.V. Producciones Origen S.L

Barcelona, Spain

Ce.di.or. S.r.l.

Milano, Italy www.cedior.com